Earth porn
/r/serbia
Zavojsko jezero pogled sa Kozijeg kamena (Stara planina)
/r/serbia
да ли је заштићен ауторским правима?
/r/serbia
Duga iznad Klinickog centra Srbije
/r/serbia
Borba guskova koja se svake godine održava u Mokrinu (ove ne). Pobednik dobije sve dame . Takođe moje selo je ludo za jajima i pticama (na ulazu u selo ima jedno ogromno betonsko jaje).
/r/serbia
Најстарија карта на којој је приказана Србија
/r/serbia
Na današnji dan 1998. reprezentacija SR Jugoslavije osvojila je Svetsko prvenstvo u košarci.
/r/serbia
Mark Gasol sa čuturom i njegov osvrt na tu situaciju 11 godina kasnije (svadba Darka Miličića 2009. godine)
/r/serbia
Скотна женка поскока, управо уснимљена. Техника за хватање је да се ракљастим дрветом притегне за врат, да јој се онемогући кретање главе, и ту је ухватиш. Пошто је овде већина из градова, да ли сте видели змију до сада и да ли их се плашите?
/r/serbia
Dvorac porodice Dunđerski u Južnobačkom okrugu u mesto Čelarevo (Čib). Dvorac je sagradio industrijalac Mikloš Bezeredi između 1834-1837. Kompleks je prodat najvećem srpskom veleposedniku i dobrotvoru u Austrougarskoj, Lazaru Dunđerskom 1882. godine. Od 1990. g. spomenik kulture od izuzetnog značaja
/r/serbia
"Horor karavan" sa dva srpskih vozača uhvaćen i isključen iz saobraćaja na autoputu M5 kod Segedina. Čeka ih "paprena" novčana kazna od 5000+ eura. Link u komentu [source: policehungary]
/r/serbia
Bora Dugic - Kragujevcanka GUITAR COVER
/r/serbia
Zgrada "Kineski zid" pre zastakljivanja i građenja vikednica na krovu
/r/serbia
Esad Pasa Toptani, Albanac koji je dozvolio prolazak vojske Srbije kroz Albaniju. Kazu da je uvek bio naklonjen Srbima. Kod Albanaca je predstavljen kao jako negativna licnost i izdajnik. Zbog toga je i ubijen od strane malogradjanina u Parizu. Sahranjen je na srpskom vojnom groblju u Parizu.
/r/serbia
Skupstina krajem dvadesetih, nema ni crkve Svetog Marka ni zgrade Poste
/r/serbia
Данас су организовани протести "Democracy 4 Serbia" широм Европе и САД на тринаест локација. Ово је слика из Швајцарске.
/r/serbia
Bešenovačko jezero na Fruškoj Gori - nastalo kao posledica rudarskog kopa lapora za beočinsku cementaru. Za tridesetak godina, zbog širenja kamenoloma, očekuje se stvaranje novog, pet puta većeg jezera.
/r/serbia
Beogradski Sajam i okolina šezdesetih
/r/serbia
Skanderbeg (Djuradj) sin Gjona (Jovana) koji je za zaduzbinu napravio kulu u Hilandaru, i majke iz porodice Brankovic. Imena njegovih braca i sestara: Stanisa,Maros,Konstantin,Mara,Jelena,Angelina,Vljajka i Mamica. Rodjen je u pravoslavnoj veri, a napustio je Turke bas kod opsade Nisa .
/r/serbia
Kako bi izgledao radijus Bejrut eksplozije da se desio na Trgu republike
/r/serbia
Sta mislite o mozaiku u kupoli hrama svetog Save? I ostalim mozaicima, ukoliko ste ih videli?
/r/serbia
Beograd danas.
/r/serbia
Zalazak Sunca u NS. Bas su seksi ovi kao zraci svetlosti idk
/r/serbia
Fejk album kaver
/r/serbia
živeće ova industrija
/r/serbia
New US-German ambassador: 'Clintons intervened in the Balkans against the Orthodox Christian Serbs in Kosovo, and put essentially a Muslim drug mafia in charge of that country and called it a great success story for democracy'
/r/serbia
Jedini pozitivni aspekt smoga..
/r/serbia
Rezultati izbora za narodne poslanike 2020.
/r/serbia
Na današnji dan 1928. umro je Stjepan Radić. Smrt je nastupila kao posljedica atentata na članove HSS-a u Narodnoj skupštini Kraljevine Jugoslavije u Beogradu. Atentat je izvršio zastupnik Narodne radikalne stranke, Puniša Račić
/r/serbia
Kampanja CRTE "Pamtimo li prebiće?" posvećena nasilju na protestima početkom jula. Da se ne zaboravi i ne oprosti.
/r/serbia